Σκάφος & Αυτοκίνητο

Το γεμάτο υγρασία περιβάλλον όλων των σκαφών αναψυχής, δημιουργεί, ιδανικές συνθήκες τόσο για την ανάπτυξη, την διαβίωσή αλλά και αναπαραγωγή των ακάρεων. Ο λόγος αυτός λοιπόν είναι πολύ σημαντικός για να καθαρίσουμε βιολογικά όλους τους χώρους του σκάφους.
Είναι γεγονός λοιπόν, ότι, στα στρώματα, στα σαλόνια, στα χαλιά, στις μοκέτες, στους καναπέδες κτλ. σε όλα τα σκάφη αναψυχής, παρατηρείται πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη συγκέντρωση ακάρεων, καθώς ο πληθυσμός τους απολαμβάνει τις συνθήκες ενός ιδανικού περιβάλλοντος θερμοκρασίας και αυξημένης υγρασίας.
Για τον λόγο αυτό, η εντατική φροντίδα και οι τακτικοί βιολογικοί καθαρισμοί αποτελούν επιτακτική ανάγκη στα σκάφη αναψυχής, προκειμένου να απολαμβάνουμε στις διακοπές μας, ένα περιβάλλον καθαρό, ξεκούραστο και πάνω από όλα υγιεινό.
Η επιχείρησή μας βασίζεται σε καινοτόμο σκεπτικό στο τομέα των υπηρεσιών του καθαρισμού. Έτσι προσθέτουμε, στην επιθυμία των πελατών μας, τη λύση για οικονομία και ποιότητα. Δημιουργώντας στον χώρο μας ειδικό εργαστήριο παραγωγής καθαριστικών και χειροποίητων σαπουνιών με αιθέρια έλαια και βότανα. Χωρίς χημικά αλλά με τη δύναμη και την βοήθεια της φύσης!! Τα καθαριστικά αυτά εκτός από τον καθαρισμό προσφέρουν ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ και ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ιδιότητες.
Ο σκοπός της χρήσης των αιθέριων ελαίων είναι να εξισορροπούνται εσωτερικές δυνάμεις (συναισθήματα) που βρίσκονται εκτός ισορροπίας. Ανάλογα με το αιθέριο έλαιο που επιλέγεται και την πνευματική και ψυχολογική ισορροπία του ατόμου, η θεραπεία μεταφέρεται στο σώμα σαν μήνυμα χαλάρωσης ή διέγερσης.

Με τον βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο σας προστατεύετε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας από τη φθορά και τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από τα μικρόβια και τα ακάρεα! Έτσι απαλλάσσετε το αυτοκίνητό σας από ρύπους και σκόνη που έχουν εμποτιστεί στα καλύμματα, υφασμάτινα ή δερμάτινα! Τη νικοτίνη, που επιβαρύνει την υγεία εκθέτοντας εσάς και τα παιδιά σας σε χρόνιο παθητικό κάπνισμα! Τους χρόνιους λεκέδες και τις επίμονες βρωμιές! Τους μύκητες και τα επικίνδυνα μικρόβια!
Εύκολα, γρήγορα και, προπάντων, οικονομικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σαλονιών αυτοκινήτου από την εταιρία μας!

Γνωρίζετε ότι:
– Διάφορα μη επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού καταστρέφουν, συχνά ανεπανόρθωτα, το εσωτερικό του σαλονιού του αυτοκινήτου σας, χαλαρώνοντας την ταπετσαρία, αλλοιώνοντας το ύφασμα και ξεραίνοντας τις δερμάτινες επιφάνειες;
– Ο βιολογικός καθαρισμός με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον οργανισμό σας απολυμαίνει το σαλόνι του αυτοκινήτου σας; συντηρεί τα χρώματα της ταπετσαρίας και των καλυμμάτων; αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά των δερμάτινων επιφανειών; αποκαθιστώντας την υγρασία και την ελαστικότητά τους;